Двойката Златка Райкова и Благой Георгиев заедно в "Big Brother: Most Wanted"

Pinterest LinkedIn +

Стартът на телевизионното риалити "Big Brother: Most Wanted" беше поставен в понеделник вечерта и както се очакваше, изненадите и провокациите на Биг Брадър започнаха още в самото началото. Новите съквартиранти се озоваха в напълно празна къща и както се оказва, те сами ще трябва тепърва да се преборят за удобствата в новия си дом.

Първа прага прекрачи Емануела, която помним от "VIP Brother 2016". Фолк певицата заяви, че хората не приемат от завист жените, които се оправят сами, и очаква в къщата да има готини хора. Втора беше Златка Райкова. Плеймейтката заяви, че връзката ù с Благой Георгиев е повече от влюбване. За себе си тя смята, че е независима и успешна жена.

Скандалната телевизонна водеща Албена Вулева беше третият съквартирант. Тя сподели, че в момента се занимава с приложна магия и е приела исляма. "Ако някой е скандализиран от това, да ходи да си поплаче".

Първият мъж в новото издание беше Станимир Гъмов, който заяви, че влиза отново, за да повтори грешките си от участието през 2015 г. Петият участник – Жени Калканджиева – определи себе си като работохоличка и сподели, че едно от големите ù желания е да остане в историята.

Гримьорът Цецо Андреев влезе под номер шест. "Не гримирам хора, които са били известни преди години, а които са известни сега" се оказа мотото на гримьора, който призна, че мечтае от дете да бъде част от шоуто. Участничката в миналогодишния "VIP Brother" Джулиана Гани беше седма. "Аз съм от момичетата, разбили стереотипа за "Мис Плеймейт". Влизам в шоуто с положително мислене и емоция", сподели блондинката и обърна внимание на факата, че е намалила обема на устните си.

Синът на големия български актьор Иван Иванов, който се подвизава с артистичния си псевдоним Wosh МС, помни участието си във "VIP Brother 2014" като много забавно, а достигането му до финала е било истинска изненада за самия него. Съквартирант номер девет беше Весела Нейнски, която преди 12 години участва в първото издание на "VIP Brother" и го напусна доброволно на осмия ден. Важният за футбола номер 10 се падна на Стойко Сакалиев. Един от най-забавните български футболисти влиза отново в шоуто за позитивни емоции и колоритни ситуации, каквито сам създаваше във формата преди години.

Никита Джонсън беше единадесетия участник. Тя заяви, че влиза в къщата не за слава, а за победа. "Преди три години разбрах, че хората харесват различните", сподели тя. Дванадесети беше Стоян Роянов-Я-Я, който за първи път ще участва в шоуто. Той определя музиката си като "луда работа". Влиза в Къщата заради предизвикателството. Под фаталния номер 13 беше бившият национал на България по футбол Благой Георгиев. Той заяви, че след повече от 20 години професионален спорт не умее да губи и поради тази причина влиза в къщата, за да победи.

Как ще се справят новите съквартиранти в къщата, ще успеят ли да си осигурят удобства, или ще продължат да живеят без мебели, предстои да разберем в "Big Brother: Most Wanted".
Сподели.