Уош е любимата звезда на България според зрителите на "Big Brother: Most Wanted"

Pinterest LinkedIn +

Стефан Иванов, известен с артистичния си псевдоним Уош, спечели финала на "Big Brother: Most Wanted". За титлата "Любима звезда на България" той се пребори с финалистите в шоуто Никита, Гъмов, Джулиана, Благой и Златка. 

Стефан беше много развълнуван и се разплака в Къщата, благодари на всички за подкрепата, както и на шоуто. "Това нещо тук никога няма да го забравя. Дълбок поклон", каза синът на българската кино легенда Иван Иванов, напускайки Къщата.

"Синът ми заслужава да спечели. Гордея се с представянето му във Биг Брадър и се радвам, че сме го възпитали така, че да не обръща внимание на клюки, интриги и злоба", е коментирал представянето му самият актьор, цитиран от в. "Марица".

Според гласуването на зрителите на пето място се класира двойката Златка и Благой, четвърти беше актьорът Станимир Гъмов, на почетното трето място се класира Никита, а Джулиана и Уош останаха до финала. Със сребро се окичи плеймейтката. Докато Джулиана напускаше къщата, Уош обяви, че тя е истинският победител.

Преди финалните елиминации съквартирантите бяха подготвили дуети с български изпълнители. Гъмов пя заедно с Любо Киров, Никита направи дует с Емануела, Джули застана на сцената с Анелия, Скандау пяха с Уош, а Златка и Благой изпълниха песен с Орлин Горанов и Кристина Димитрова.

Победителят в шоуто Уош МС е завършил кинорежисура, работил е в bTV и има един филм зад гърба си, посветен на баща му ("Добре дошъл у дома"). В момента се занимава основно с музика.
Сподели.