Ивайло Захариев се ожени отново

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Ивайло Захариев се ожени за втори път. Звездата от "Под прикритие" мина под венчилото заедно с годеницата си Станислава Славчева на 25 септември.
Ивайло Захариев се ожени

"Да спреш по пътя на живота, за да целунеш любимия човек - без това пътуването нямаше да си струва.
Пожелавам ти такива спирки и на теб" - написа Захариев под тази снимка в своя Фейсбук, където се отбеляза като "влюбен".

Булката на свой ред пък благодари на музикантите от "Rejoice Music Entertainment" за прекрасното озвучение, а те върнаха жеста, разкривайки подробности за музикалното оформление на тържествения ден:

"Филмова сватба... или иначе казано сватбата на Стани и Ивайло Захариеви!
На тази така нестандартна и артистична сватба кумовете се появиха на музиката от филмчетата за семейство Флинтстоун, младоженецът на темата от Индиана Джоунс, а булката на Бритни Спиърс. Като верни фенове на Marvel, церемонията завърши със саундтрака от Avengers, а първият сватбен танц беше под звуците на "Shallow" на Лейди Гага и Брадли Купър.
Всичко това беше аранжирано и изпълнено от нас на две цигулки! Определено една запомняща се и различна сватба!
За нас беше удоволствие и огромно забавление!"

Припомняме, че Ивайло Захариев и Станислава се сгодиха преди година. Малко преди това двамата признаха, че имат връзка. Само няколко месеца по-рано Захариев се раздели със съпругата си Миряна, от която има двама сина.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.