Дженифър Лопес и Бен Афлек планират нова сватба?

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса и певица Дженифър Лопес и актьорът Бен Афлек се канят да се оженят до края на тази година, пише "Sun".

Източник, близък до двойката, разкрива, че Афлек планира да сключи официален брак с Лопес до края на 2021 г., тъй като много се страхува да не я загуби за втори път. "Формално новата връзка може да е само няколко седмици, но всъщност те продължават романа си оттам, където са спрели преди много години", подчертава вътрешният човек.

Влюбените отдавна знаят всичко един за друг: както добрите, така и „лошите и грозните“ си страни. Те не започват от нулата, подчертава източникът. Предполага се, че Афлек ще предложи брак на Лопес на 24 юли, когато е 52-ият рожден ден на певицата.

Афлек и Лопес се срещнаха в началото на века и актьорът дори предложи брак на певицата още тогава, но сватбата не се състоя. През януари 2004 г. връзката им се разпадна.

Дженифър Лопес и Бен Афлек, изловени от папараци
Наскоро беше съобщено, че артистите са прекарали ваканция заедно в ски курорт в Монтана. През април Лопес прекрати годежа си с бейзболиста Алекс Родригес, а през януари Афлек се раздели с любимата си - актрисата Ана де Армас.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.