Дженифър Лопес минава на специален режим за филма "Да свалиш "Уолстрийт"

Pinterest LinkedIn +

Горещата латино дива Дженифър Лопес минава на специален режим, за да бъде в топ форма за пилона в новия филм "Да свалиш "Уолстрийт". Именно танцът на пилон се е оказал едно от най-големите предизвикателства пред повечето актрисите в лентата. Констанс Ву разказва, че никога в живота си не е изпитвала подобна мускулна треска, а самата Джей Ло – дългогодишна танцьорка с разнообразен опит на сцената – споделя, че това е едно от най-трудните неща, които е правила.

"Тренирах почти шест месеца. Носех си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това", споделя тя. За обучението на момичетата във филма се грижи Джоана Сапаки – бивш изпълнител и акробат от трупата на "Cirque de Soleil".

Вдъхновена от истински истории, комедията "Да свалиш "Уолстрийт" проследява живота на няколко стрийптийзьорки, които решават да променят правилата на играта с богатите си клиенти от "Уолстрийт". Действието започва от началото на 2007 г., когато младата Дестини (Констанс Ву) се опитва да свърже двата края и да се грижи за себе си и за баба си. Това съвсем не е лесно. Всички в стриптийз клуба, в който работи – от управителя през диджеите до барманите – очакват своя дял от спечеленото от нея. По един или друг начин…

Животът ѝ се променя завинаги, когато среща Рамона (Дженифър Лопес), която изкарва големите пачки в клуба. Двете дами моментално си допадат и Дестини научава много от триковете на професията от Рамона. А неустоимата Даймънд (Карди Би) добавя и щипка пикантност в историята. Но най-важният урок, който Дестини научава, е, че когато си част от една гнила система, трябва да прецакаш или да бъдеш прецакан.

Дестини и Рамона натрупват купища пари, докато не идва крахът на фондовата борса през 2008 г. Акулите от "Уолстрийт" ограбват всички и се измъкват безнаказано. След което Рамона, Дестини и още две танцьорки, които се присъединяват към тях – неудържимата Мерседес (Кики Палмър) и младата и невинна Анабел (Лили Райнхарт)  обръщат нещата в своя полза. Схемата им за бърз успех изглежда перфектна и вярват, че никой няма да пострада. Докато нещата не излизат извън контрол. Една съвременна и актуална история, в която Робин Худ е… стриптийзьорка.

Дженифър Лопес, която влиза в ролята на Рамона и е продуцент на филма, споделя, че "Да свалиш "Уолстрийт" е история "за алчност, власт и за американската мечта; за редното и нередното; за това колко далеч си готов да стигнеш, преследвайки мечтите си". "Показваме един свят, който ни е добре познат от киното и телевизията, но от различна гледна точка – тази на танцьорките. Епична кръстоска между криминална драма, стриптийз филм и изследване на икономическата катастрофа, която промени живота на толкова много хора", описва проекта си сценаристката и режисьор на филма Лорийн Скафария.
Сподели.