Размиг Чакърян: В края на 2021 кризата ще ни удари жестоко

Pinterest LinkedIn +

„Всички говореха за криза, а тя все още не е тук, според мен ще се появи през средата/края на следващата година и ще ни удари доста стабилно.“

Това прогнозира Размиг Чакърян в свой пост в социалните мрежи. Според него правителството трудно успява да се справи със ситуацията с коронавируса, която е завладявала целия свят.

Голяма част от хората са останали без работа и не се знае какво ще се случи със зимния сезон, на който разчита икономиката.

„Доста мои приятели работят в зимните ни курорти в различните хотели и все още не са получили повикване за този сезон, защото няма ясни правила кое и как ще стане и дали въобще ще има сезон у нас. В Австрия например всичко е блокирано“, добавя Чакърян.

Той изразява съмнение в мерките, тъй като колкото и строги да са, хората продължават да се разболяват, и то сериозно: „Опитвам се да спазвам всички правила, които правителството ни налага, но на някои познати дори и това не помогна и те успяха да се заразят и изкараха вируса доста тежко“, заключва Размиг.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.