Рапърът Спенс показа сина си, бившата му извади много кирливи ризи. Феновете са потресени!

Pinterest LinkedIn +

"Хлябът беше за него, но от един баща не се иска хляб, искат се пари само! Нали мамо". С това многозначително съобщение във Фейсбук рапърът Станислав Найденов-Спенс предизвика коментари, за които никой от феновете му не беше готов.

Под краткото видео, в което музикантът играе със сина си Максим, се включва майката на момченцето. Тя обвинява Спенс, че й дължи много пари, че не е бил до нея в най-важните моменти около раждането и грижите за сина им и не на последно място, че рапърът е заживял с любовница в къща, която бившата му е платила.

"Станиславе, от един баща се иска да е БАЩА, а това определено не са само пари. Иска се да обича жената до себе си, да се грижи за няя и да я прави щастлива. Както тя го обича и се грижи за него.

Остави ме да раждам и отиде при любовницата си. Теглих кредит за къща, в която заведе друга своя любовница. В седмия месец ми лепна гъбички. Скъсал ти се беше презерватива... Да продължавам ли?

Не ми трий отговорите. Щом имаш желание за публичност, нека я има.
Как купи къщата, в която живееш с любовницата ти?
Кога за първи път я заведе в семейната ни къща? Максим беше на 6 месеца?!
Кой плати раждането на сина ми?
Да продължавам ли? Много е лесно да показваш клипчета. Ето ти една снимка от мен. Максим е на по-малко от 1 месец. Разхождам кучетата на минусови температури с него, защото баща му за пръв път си отиде. Защо? Заради поредната, но не последната
", написа жената с псевдоним Petra Wolf.

Вместо да потуши скандала, Спенс отвръща на удара и на свой ред обвинява Петра в други грехове: 
"Върви на твоята стена да се правиш на жертва - ние сме приключили. Въпросът е, че ползваш Максим като оръжие, точно както уважаваната ти от мене майчица, те е ползвала тебе. Като искаш да вадиш кирливи ризи трябва да си готова да си разкажеш историята... и ще стигнем до момента, в който се запознахме...", загатва той. От съобщенията му става ясно, че майката не му позволява да се грижи за детето. На това обвинение тя отговаря: "Максим си го виждал винаги, когато си поискал. А защо не пускам двегодишно дете с теб на море, знаеш".

Грозният спор между двамата във Фейсбук все още не спира, въпреки че последователите на Спенс многократно го молят да изяснят отношенията си по телефона и да не се излагат публично.


Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.