Провал! Няма кой да гледа Тото от „СкандаУ”! Рапърът спря концерта

Pinterest LinkedIn +

Истинска сензация се превърна решението на Тото и колегите му от „СкандаУ” – да спрат насрочения за 24 юли концерт.

Медиите тотално пощръкляха да сипят пепел върху главата на супер нахъсания музикант, който не спира да повтаря колко успешен е проектът му.

Истината обаче се оказва друга. Липсата на зрителски интерес е достатъчно доказателство за това, че Тото има още много да желае по отношение на фенове и популярност, съскат критиците.

Ще припомним, че групата трябваше да огласи парк център „Юнак”. Малко и непретенциозно място. Дори малкият брой зрители, които са достатъчни, за да се запълни помещението обаче, не се събраха да чуят новите песни на Тото. И той с подвита опашка трябваше да признае, че концерт няма да има.

За разлика от Тото, колегата му Лъчо философски приема случилото се. Според него няма нужда от драматизиране, предвид ситуацията в момента.

Организаторите на концерта също излязоха с официално обръщение. Според думите им от тяхна страна е направено всичко, за да се запази събитието. На групата са били предложени различни варианти – от допълнителни маркетингови похвати до промяна на мястото и датата.

„СкандаУ” обаче взели крайното решение – концерт няма да има.

Малцината, които така или иначе вече са закупили билети, могат да са спокойни. Могат да ги върнат и да си получат заплатената сума в периода от август до края на октомври, поясняват още организаторите.

Сподели.