ПРОГОВОРИ бащата на Николай Щерев! Легендарният борец с потресаваща версия за смъртта на сина си (ВИДЕО)

Pinterest LinkedIn +

Седмица след смъртта на шампиона по борба Николай Щерев, неговият баща проговори. В социалната мрежа той сподели видео с мнението на известен германски лекар относно коронавируса.

Според специалиста тестовете за Ковид-19 в повече от 50% от случаите са подвеждащи и с фалшиви резултати. Нещо повече – той е бил свидетел как много от пациентите са се влошили не в следствие на вируса, а на самото лечение, приложено от лекарите в болницата.

„В един от случаите е приложено лечение с висока доза кортизон, с моксифлоксацин – як антибиотик от групата на блокиращите ензима гираза, допълнително и гликонаинон и ритоламин, които са медикаменти, прилагани при СПИН. Всичко това, придружено с интерферон и накрая всичко се залива с още един антибиотик в широка гама, в резултат на което пациентът е починал“, разсъждава лекарят. И добавя, че мъжът не е бил от рисковата група и не е имал придружаващи заболявания.

„Цялото това лечение е убило пациента“, заключва специалистът. Според него много медици прилагат подобно пагубно лечение от страх и с вярването, че са направили всичко възможно да го спасят. Всъщност подобен метод в повечето случаи има летален изход.

Симеон Щерев неслучайно споделя именно това видео. От самото начало на пандемията той смяташе, че сред хората се всява излишна паника и Ковид-19 не е с нищо по-различен от обикновения грип.

След споделяне на видеото негови близки го подкрепиха и изразиха съмнение, че синът му изобщо е бил заразен с коронавирус.

Сподели.