Приятели на починалия Николай Щерев: Спрете с ЛЪЖИТЕ! Не си отиде от коронавирус

Pinterest LinkedIn +

Авери на починалия Николай Щерев не вярват, че борецът си е отишъл от коронавирус. „Спрете с идиотските спекулации за вируси! Много са причините за смъртта“, пише близка приятелка на шампиона в социалните мрежи, видя Avtora.com.

Негови близки също изразяват съмнения, че е починал от Covid-19, но не желаят да коментират причината от уважение към Щерев и семейството му.

Припомняме, че вчера синът на легендарния треньор Симеон Щерев, който бе настанен във ВМА с усложнения от коронавирус, си отиде. „Той изтърва положението, защото е продължил да тренира интензивно и е подценил ситуацията“, заяви баща му още когато Николай бе приет в болницата. Той апелира да не се всява излишен страх у хората, тъй като това е обикновен вирус.

Самият Симеон Щерев и съпругата му също бяха заразени, но бързо се възстановиха и нямаха симптоми.

Както Avtora.com писа, Симеон Щерев винаги е бил против всяването на психоза около китайската зараза и дори го смяташе за световна конспирация.

„Нас вирусът не ни лови“, написа само месец преди да почине самият Николай Щерев.

В интернет все повече се прокрадват съмнения, че именно Covid-19 е причинил смъртта на 33-годишния шампион. „Съболезнования към близки. Жалко за момчето, но беше тръгнало по лош път. Не го събори вирус, а друго“.

В края на миналата година Щерев бе хванат с положителна допинг проба, което сложи край на кариерата му. Месец по-късно приятелката му Катрин Тасева разтрогна годежа и двамата се разделиха окончателно.

Малко преди да бъде приет в болницата със затруднено дишане, Николай Щерев е купонясвал с приятели на морето. Още тогава се говореше, че имунитетът му е паднал заради употребата на солидно количество алкохол и забранени субстанции.

„Създава се внушението, че момчето е било в цветущо здраве и едва ли не чистият Ковид-19 го свалил. Никой не коментира какви субстанции е имало в кръвта му, колко вида стероиди, да не говорим за други вещества забранени от закона, които са съсипали всякаква имунна система“, коментират интернет потребители.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.