Рапърът NaNa в дует с бившата "Мис Пентхаус" Таня Паскова

Pinterest LinkedIn +

Рапърът NaNa успя да изненада мало и голямо, след като разкри, че записва парче с... нашумялата напоследък варненка Таня Паскова.

Песента вече е готова, а в следващите дни предстои да бъде заснет и видеоклип към нея, чиято снимачна локация се пази в строга тайна.

Таня има доста любопитна биография - макар първоначално тя да се ориентира към хип-хопа и да записва дуети с Dreben G, Мишо Шамара и други популярни имена в бранша, в крайна сметка фактът, че от малка ходи на уроци по народно пеене надделява.

Освен това е печелила и редица конкурси за красота - "Мис Варна", "Мис Албена", както и далеч по-еротичния "Мис Пентхаус България".

NaNa и Таня Паскова се запознали случайно преди месеци на летището в Берлин, където разменили координати и продължили да си пишат, докато се роди идеята за съвместното парче.

Музиката и аранжиментът му са дело на българин - Петър Тасев, а текстът е дело на самия NaNa. Дали песента ще стане хит като Lonely, не се ангажираме да прогнозираме, но пък дори и самият дует сам по себе си е новина....

Сподели.