Rammstein издават best-of компилация и сингъл, тръгват на турне

Pinterest LinkedIn +

На 25 ноември, на музикалния пазар в Европа ще излезе компилацията с 20 от най-добрите парчета на немската индъстриъл група Rammstein - Made In Germany 1995 – 2011, а две седмици по-рано ще бъде пуснат в продажба пилотният сингъл от проекта – Mein Land.

Пак на 11 ноември ще се състои световната премиера на видеоклипа към парчето, заснет от Jonas Akerlund – режисьор на тазгодишните хитове Moves Like Jagger на Maroon 5 и Кристина Агилера, Hold It Against Me на Бритни Спиърс, както и миналогодишните Telephone на Lady Gaga и Beyoncé и Who's That Chick? на David Guetta и Риана (Rihanna).

CD рилийзът на Mein Land ще включва 4 трака – ремикс версии на Mein Land на BossHoss и Mogwai, плюс неиздаваното парче Vergiss Uns Nicht. Освен стандартна версия, Made In Germany 1995 – 2011 ще има още две – издание от два диска и бокссет от пет диска (2 аудио CD + 3 DVD), който ще включва копие от оригиналната версия на компилацията, албум с ремикси, пълния видео каталог на бандата, който излиза за първи път, придружен от мейкинг кадри, DVD с изпълнения на живо и албум с неиздавани до момента фотографии на групата.

В подкрепа на албума, Rammstein ще осъществят интензивна концертна серия в Европа с начална дата 6 ноември, която ще продължи и през 2012 г. с още дати на Стария континент и турне в Северна Америка.

Последният, шести студиен албум на Rammstein - Liebe ist für alle da (LIFAD), излезе през 2009 г. Новият сингъл на групата, Mein Land, е едно от парчетата, останали извън крайния траклист на този проект. През 2010 г. групата направи първия си концерт в България, част от фестивала Sofia Rocks Powered By Sonisphere.

Сподели.