Happy B-day, Iowa! Slipknot преиздават най-успешния си албум в 2хCD + DVD компилация

Pinterest LinkedIn +

На 1 ноември 2011 г. Slipknot ще издадат в ново, специално мултимедийно издание своя втори студиен албум - Iowa, който се появи на музикалния пазар за първи път в края на лятото на 2001 година и донесе две номинации за Grammy на американската метъл банда от едноименния щат (Айова).

Новият рилийз включва два аудио компактдиска и едно DVD, окомплектовани в диджипак обложка с нов графичен дизайн, дело на Шон Крахан (Shawn Crahan, aka Clown, aka #6) – единият от двамата перкусионисти на Slipknot и режисьор на много от видеоклиповете и DVD проектите на групата (а освен това барабанист на To My Surprise и Dirty Little Rabbits).

Първият аудио диск ще съдържа копие от оригиналния албум Iowa заедно с ремикс на песента My Plague, добавена като бонус трак, а вторият – аудио версия на втория видео албум на Slipknot - Disasterpieces, заснет от Шон Крахан с помощта на 26 камери по време на шоуто на групата през 2002 г. в London Arena.

DVD-то ще включва едночасов нов филм, режисиран от Крахан, наименуван Goat. Той съдържа непоказвани досега интервюта и кадри от концерти на Slipknot в ерата Iowa, а освен него, дискът ще включва четири музикални видеоклипа - My Plague, Left Behind, The Heretic Anthem (Live) и People = Shit (Live).

В допълнение към всичко това, изданието ще предоставя книжка с нови фотографии на Крахан, който неотдавна обяви плановете си да компилира колекция от над 1000 художествени произведения на феновете на Slipknot, която ще издаде във вид на фотокнига, наречена Maggot Bible.


Сподели.