Бритни Спиърс издава нова компилация с клубни ремикси. Чуй целия албум тук!

Pinterest LinkedIn +

Седем месеца след рилийза на Femme Fatale, на 11 октомври Jive Records (Sony Music) ще издадат B In The Mix: The Remixes Vol. 2 – нова компилация с ремиксирани версии на най-големите хитове на Бритни Спиърс, произлезли от последните й три студийни албума – Blackout, Circus и актуалния Femme Fatalе.

Vol. 2 ще се появи на бял свят шест години след рилийза на първата B In The Mix компилация, съставена от ремикси на парчета от първите четири албума на Спиърс, в това число Toxic, Me Against the Music и I'm a Slave 4 U. По данни на Nielsen SoundScan, до момента са регистрирани около 120 000 продадени копия от този албум. Общото количество продадени копия от записите на Спиърс в световен мащаб надхвърля 100 млн.; 33 млн. от тях са пласирани в САЩ.

В новия проект са включени ремикси на продуценти и диджеи като Tiesto, Kaskade, Benny Benassi, Manhattan Clique и Alex Suarez.

Към момента на рилийза му, Бритни Спиърс би трябвало да е на Стария континент, където на 22 септември ще стартира следващия етап от световното й турне в подкрепа на  Femme Fatale  – седмият дългосвирещ запис в дискографията на 29-годишната американска поп звезда, дебютирал под No.1 в Billboard 200.


Сподели.