Бритни Спиърс прави много лоши неща в Criminal (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След като взе страха на папараците с видеоклипа към третия сингъл от Femme Fatale - I Wanna Go, чиято премиера се състоя в първия ден на лятото, американската поп звезда Бритни Спиърс (Britney Spears) е заложила на своето агресивно амплоа и в неговия наследник – току-що издадената екранизация на Criminal, заснета по улиците на "добрата стара Англия" и по-конкретно в Лондон.

Кинематографията към парчето представя 29-годишната изпълнителка като централен образ в история а-ла Бони и Клайд – тя е съучастник във въоръжени грабежи на загорял престъпник, с когото освен плячките, дели леглото и други интимни кътчета, а куршумите, които прелитат пред обективите на камерите, превъзхождат неколкократно думите от текста на песента.

Режисьор и на I Wanna Go, и на Criminal е Крис Марс Пилиеро (Chris Marrs Piliero), чиято видеография включва още клипове на Ke$ha, Disturbed, The Black Keys, Yellowcard, Blessthefall, Ашли Тисдейл, The Used, Серж Танкиян и др.

Автори на музиката и текста на парчето са Max Martin, Shellback и Тифани Амбър, които посочват ABBA и Мадона като източник на вдъхновение за написването му. Първите двама са автори и продуценти на по-голямата част от седмия студиен албум на Бритни Спиърс, който излезе през март 2011 година и дебютира под No.1 в САЩ.

Избран от феновете на Бритни Спиърс във Facebook чрез гласуване, Criminal е четвъртият официален сингъл от Femme Fatale след Hold It Against Me, Till the World Ends и I Wanna Go, издаден в дигитален формат на 30 септември.


Сподели.