Радост Драганова върти двама мъже на пръста си

Pinterest LinkedIn +

Истинската мъжемелачка се оказа водещата на „Мармалад“ Радост Драганова. Досущ като родните плеймейтки тя върти двама мъже едновременно и макар те да знаят един за друг, покорно си затварят очите.

Става въпрос за продуцента и главен редактор на „Фермата“ Ники Николов, който се оказа баджанак не с кого да е, а с бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

За връзката на Радост с Цацаров стана ясно още преди 2 години, когато двамата неколкократно бяха забелязвани да интимничат в отдалечени заведения извън столицата.

Когато стартира любовната им афера, Драганова и Ники Николов бяха в периода на поредната си раздяла. За близо 10 години двамата се събираха и разделяха, като към днешна дата отново са заедно, въпреки публичната тайна за връзката на Радост с Цацаров.

Явно продуцентът няма нищо против аферите на водещата и подаръците, с които я засипва Сотир. Последният такъв беше чисто нов Мерцедес за близо 200 000 лева.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.