Radiohead издават нов албум на 19 февруари

Pinterest LinkedIn +

Осмият студиен албум на Radiohead ще излезе на 19 февруари в дигитален формат и ще бъде озаглавен The King of Limbs, обявиха музикантите от британската алтърнатив рок банда чрез съобщение в официалния си сайт.

Проектът се явява наследник на появилия се през 2007 година In Rainbows, който Radiohead издадоха първоначално само в дигитален формат по схемата "плати-колкото-пожелаеш", легалезирайки по този начин безплатното придобиване на записа.

The King of Limbs ще бъде разпространен в няколко формата, включително т. нар. от групата "вестникарски албум". На 19 февруари The King of Limbs ще може да бъде закупен в MP3 или по-малко компресирания и по-качествен WAV формат срещу 7 и 11 EUR, респективно.

Newspaper Album изданието може да бъде закупено предварително в същите два формата в комплект с много допълнително съдържание срещу 36/39 EUR и ще бъде разпространено на 9 май 2011 година.

Срещу тази цена феновете на Radiohead ще получат две чисти 10-инчови грамофонни плочи в специални джобове, CD, както и няколко голямоформатни и 625 малки концептуални графични произведения, опаковани в пъстра еко найлонова торбичка.

Сподели.