Рачков се раздели и с новото си гадже!

Pinterest LinkedIn +

По-малко от половин година, откакто секс бомбата Анита Димитрова и комикът Димитър Рачков официално признаха, че са двойка, двамата са пред раздяла, научи Avtora.com.

След броени дни плеймейтката влиза в шестия сезон на „Фермата“ с амбицията да бъде финалист. Анита ще бъде затворена в стопанството дълго време, през което с Рачков няма да имат възможност да се виждат.

Според авери на актьора обаче не само разстоянието ще ги разделя. Познавайки палавия и влюбчив нрав на красавицата, приятелите на тв водещия подозират, че Анита ще залитне по някой от фермерите в риалити шоуто.

„От продукцията са готови на всичко за рейтинг и нищо чудно да скалъпят гореща интрига покрай Анита и някой от участниците. Със сигурност една афера между гаджето на Рачков и мускулест мачо ще се отрази главоломно на гледаемостта на шоуто“, коментират в тв средите.

Самият Рачков също бил притеснен от решението на Анита да се впусне в предизвикателството. Той бил против и се опитал да я разубеди, но хонорарът, предложен от Иван и Андрей, надделял.

Припомняме, че двамата са заедно от миналата година, а преди няколко месеца се появиха официално като двойка в светските среди. Миналия месец пък Рачков дори запозна Анита с бившата си Мария Игнатова по време на партито за рождения ден на Кремена Халваджиян. Игнатова също не бе дошла сама – тя бе придружена от своя кавалер Ивайло Нойзи Цветков.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.