Официално: Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделиха

Pinterest LinkedIn +

Димитър Рачков и Мария Игнатова вече не са двойка. Официално!

Любимецът на хиляди български зрители в Димитър Рачков разпространи кратко официално изявление до медиите чрез пиар мениджъра на компанията Global Group Ани Халваджиян.

Съобщението на актьора гласи:

"Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. "журналисти" и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. 

Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!"

Категоричното съобщение идва едва три месеца след съвместното изявление на двамата актьори, които тогава уклончиво разясниха, че не желаят да натрапват личните си отношения и се оплакаха от "терора на българската преса".

Рачков и Игнатова станаха близки покрай работата си в "Господари на ефира", в което се изявяваха като двойка водещи. И двамата имат по един син от предишна връзка, а момчето на Рачков вече върви по стъпките на баща си − 10-годишният Димитър Рачков-младши се снима в сериала "Откраднат живот" в ролята на момчето, което сестра Жекова (Марта Вачкова) иска да осинови.

Майката на Рачков-младши − Христина − в момента е женена за продуцента на "Откраднат живoт" Евтим Милошев и е сценарист на сериала.

Сподели.