Пускат специален сайт за концерта на George Michael в България

Pinterest LinkedIn +

Старитра официален сайт, създаден специално за концерта на британската мегазвезда Джордж Майкъл (George Michael) в България, който ще се състои на 28 май на стадион "Локомотив" в София.

Интернет-страницата за грандиозното събитие, което ще мине под надслов "Джордж Майкъл - Не сте сами!", представя информация за събитието, последни новини около визитата на певеца у нас, неговата биография, информация за билети за концерта и др. Проектът за концерта в София е дело на мултимедийно студио "СветЪ Design".

Мегазвездата идва у нас благодарение на "Жокер Медия". Концертът му в София е част от европейското турне на световноизвестния изпълнител "25 LIVE", което ще мине през най-големите градове в Европа. Като специален жест за българските фенове с участието си у нас Джордж Майкъл ще изрази своята съпричастност към съдбата на българските медицински сестри в Либия, подкрепяйки кампанията "Не сте сами".

Електронни билети за събитието на цени между 50 и 70 лв. могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.