Puppet Movie Trailer Proposal - още едно изключително предложение за брак, станало хит в YouTube

Pinterest LinkedIn +

Шансът да получиш положителен отговор на съдбоносния въпрос "Ще се ожениш ли за мен", независимо по какъв начин предлагаш сърцето си на своя/та любим/а, винаги е 50%. Също толкова голям е този да чуеш съкрушителното "Не" (тук не включваме ужасното "ще си помисля", след което така или иначе идва окончателното "Да" или "Не"). И въпреки че всеки помни момента, в който е произнесъл или чул този въпрос, далеч не всички предложения могат да бъдат категоризирани като романтични и още по-малко - оригинални. Както вече сте се досетили, това видео документира именно такова предложение, вдъхновено от изпълнената с превратности на съдбата връзка на мъж и жена от Далас, които симпатизират на различни бейзболни отбори, но са уверени в едно - че искат да изживеят живота си заедно.

Шансът да получиш положителен отговор на съдбоносния въпрос "Ще се ожениш ли за мен", независимо по какъв начин предлагаш сърцето си на своя/та любим/а, винаги е 50%. Също толкова голям е този да чуеш съкрушителното "Не" (тук не включваме ужасното "ще си помисля", след което така или иначе идва окончателното "Да" или "Не").

И въпреки че всеки помни момента, в който е произнесъл или чул този въпрос, далеч не всички предложения могат да бъдат категоризирани като романтични и още по-малко - оригинални. Както вече сте се досетили, това видео документира именно такова предложение, вдъхновено от изпълнената с превратности на съдбата връзка на мъж и жена от Далас, които симпатизират на различни бейзболни отбори, но са уверени в едно - че искат да изживеят живота си заедно.

Сподели.