С хитове на Bon Jovi и Eurythmics американско семейство спечели безплатно гориво и 10 млн. гледания в YouTube

Pinterest LinkedIn +

Семейство от Лос Анджелис стана герой на вирален клип, който събра близо 10 милиона гледания в YouTube за по-малко от седмица след качването си в сайта за видеосподеляне на 9 май 2013 г.

Видеото представя инсценирана ситуация, в която случайно попадат 40-годишният Уил Симс и 38-годишната му съпруга Монифа, когато спират да заредят автомобила си на бензиностанция.

От екран, монтиран на бензиноколонката, актьорът Тим Стак чете новини, но внезапно прекъсва емисията и започва да разговаря с Уил, предлагайки му безплатно гориво срещу малко шоу.

След като разменят няколко шеговити реплики, мъжът, спрял да зареди, се впуска в артистично (и доста впечатляващо) изпълнение на хита на Livin’ on a Prayer на рок бандата Bon Jovi. Минути по-късно от колата излиза и жената, която изпълнява Sweet Dreams (Are Made of This) на Eurythmics.

Впечатляващото импровизирано шоу на семейството е заснето за традиционната рубрика Pumpcast News на Тим Стак, излъчвана в The Tonight Show на Джей Лено по NBC. В нея обикновено се представят подобни ситуации, в които случайни граждани биват въвличани в "разговори с бензиноколонка".

Този именно скеч обаче стана изключително популярен, а неговите близо 10 милиона импресии представляват 25% от всички качени до момента видеа в YouTube канала на шоуто.

Редом с възторжените коментари за артистичността на музикалната двойка се прокраднаха и съмнения, че те не са случайно избрани участници в рубриката. Въпреки че в момента Уил работи като барман, а Монифа е фитнес инструктор, според справка, направена от thesmokinggun.com, и двамата са професионални актьори.

Монифа не само е печелила национален актьорски конкурс, организиран от TNT, но и е участвала в същата телевизионна рубрика преди две години, при това заснета на същата бензиноколонка.


Сподели.