Концертът на Bon Jovi в София приключи неочаквано

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваният концерт на Bon Jovi в София на 14 май 2013 г. приключи преди американската рок група да успее да изпълни целия предварително планиран сет, след като фронтменът Джон Бон Джови получи силен алергичен пристъп.

Около два часа след началото на шоуто музикантът, който видимо не беше в добра форма, сподели от сцената, че усеща нещо във въздуха, което обостря алергията му и дразни гърлото му.

Въпреки че близо 50-хилядната публика аплодира звездата с надежда той да се справи с неразположението си, събитието беше прекъснато по-рано от предвиденото.

Българските фенове, дошли на Националния стадион "Васил Левски", все пак успяха да чуят немалко стари хитове и нови парчета, които Bon Jovi представят по време на актуалното си турне Because We Can.

51-годишният Джон Бон Джоуви неведнъж е споделял, че страда от сезонни алергии и именно с тях са свързани най-големите му притеснения около концертите на бандата.

"Тревожа се от такива банални неща като алергиите например... Никога не се притеснявам за самото пеене или за свиренето, или пък за представянето на групата, за продукцията като цяло или за нещо такова.

Това, което обикновено ме притеснява, са въпроси като: "Ще мога ли да дишам тази вечер" или "Майка ми дали е седнала на хубаво място?" Такива работи".

Bon Jovi в София – Keep the Faith... или не съвсем>>

Сподели.