Принц Уилям сподели кой е най-несполучливият му подарък за Кейт

Pinterest LinkedIn +

Британският принц Уилям е споделил кой е най-разочароващият подарък, който е поднесъл на съпругата си, пише "The Sun", позовавайки се на радио BBC Radio Five Live.

В един от епизодите на подкаста на бившия британски нападател Питър Крауч по британското радио принц Уилям е признал, че веднъж е избрал за жена си "ужасен" подарък. Това се е случило още преди преди брака им, на ранния етап от ухажването, когато по време на разходка херцогът на Кеймбридж е подарил на Кейт бинокъл.

"Всичко се обърка. Честно казано, нямам представа защо й купих бинокъла, тогава ми се стори, че това е добра идея"- обяснява избора си Уилям и признава, че до ден-днешен Кейт Мидълтън често му натяква колко несполучлив е бил подаръкът. 

Както изглежда, въпреки благородническата си титла по тази своя черта херцогинята на Кеймбридж много се доближава до всяка средностатистическа жена, която също не би пропуснала да накара съпруга си да се чувства виновен дори и когато провинение реално няма :) .
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.