Кейт Мидълтън е отлична пианистка! Вижте специалния коледен поздрав на британската херцогиня!

Pinterest LinkedIn +

Впечатляващо музикално изпълнение на Кейт Мидълтън трогна почитателите на британската кралска фамилия. Заедно с известния шотландски певец и композитор Том Уокър херцогинята на Кеймбридж изпълнява песента „За тези, които не могат да бъдат тук“ в Уестминстърското абатство.

Кейт акомпанира на пиано, докато Том пее песента като част от концерта "Royal Carols: Together At Christmas" - "коледна служба, която отразява изминалите трудни 18 месеца за хората в цялата ни нация и особено за тези, които може да са по-уязвими, изолирани или да имат ограничен достъп до подкрепа", става ясно от коментара в YouTube.

"#TogetherAtChristmas е начин да отдадем почит на онези, които са се борили по време на пандемията, както и да отпразнуваме хората и организациите, които извършиха вдъхновяващи актове на доброта и невероятни подвизи, за да помогнат на нуждаещите се в нашите общности", се казва още в канала на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.