Арабските парфюми, един различен подарък

Pinterest LinkedIn +

Времето осезателно захладнява – само до месец дъждовете ще се превърнат в сняг и ще започне Коледния сезон заедно с безкрайния списък от близки и приятели. „Какво подарих миналата година? Какво харесва той/тя по принцип? Подаръкът ми не се ли дублира с друг?“ Търсенето на идеалният Коледен подарък понякога стига мащабите на ракетно инженерство. Всяка следваща година възможността да изненадате и зарадвате някого става все по-малка. За щастие, имате насреща универсалните арабски парфюми. Те внасят топлина и уют; всеки флакон има собствена, неповторима композиция от аромати, съчетани около приказно, почти мистично усещане, пренесено през жълтите пясъци и палещото слънце.

Арабските парфюми са подходящи за ежедневно ползване. Могат да се разтриват върху китките и шията, а също така да се впръскат в спалното бельо, за да създадат специален, екзотичен микроклимат.

Арабските парфюми, също така, предизвикват неподозирани емоции. Аромати като оуд, роза и жасмин капсулират в себе си грижа и обич, превръщайки се в универсален начин да изразите своите чувства. Така ще сте сигурни, че притежателят на този парфюм ще мисли ежедневно за вас. Парфюмите са способни да укрепят всяка връзка и сами по себе си са знак за привързаност.

Арабските парфюми са подходящи за хора, които рядко ползват одеколони, тоалетна вода и есенции. Причината се крие в уникалната формула на източните аромати, която предразполага към въображаемо пътешествие през далечни страни, натежали от плод градини и пазарни улички, пропити с аромат на подправки.

Уникалните съставки са друга съществена отличителна страна на арабските парфюми. Някога майсторите парфюмеристи са изминавали стотици километри, за да се снабдят със сандалово дърво и шафран. Сред останалите разпознаваеми аромати са кехлибар, мускус, тамян, оуд и розата Taif.

Изкуството за направата на арабски парфюмни композиции е усъвършенствано единствено на Изток. Това е сигурна гаранция, че получавате автентичен продукт, резултат от дългогодишна традиция и опит, предаван през поколенията.

 

Богата селекция и избор за жени и мъже – Арабски парфюми от Shaikh Perfumes

 

Как да изберете арабски парфюм според личността на човека?

Жизнен, отзивчив, разговорлив – така изглежда „искрящата“ личност. Тези хора са весели по природа и пълни с идеи. Обичат да се смеят и понякога се затрудняват в какво начинание да вложат излишъка си от енергия. Жизнените хора имат младежки вид, умеят да очароват и да се обличат удобно. Директни са и непретенциозни. Също като свежите аромати, които най-добре ще им подхождат. За тях потърсете арабски парфюми, чиято композиция стои най-близо до природата. Жените особено ще оценят момина сълза, люляк, фрезия и божур. За мъжете са подходящи ветивер и цитрусови плодове.

„Въздушните“ личности са женствени, дискретни, но в същото време – кротки, чувствителни, скромни и мечтателни. Забелязва се откроена артистична черта. Зад тази привидно крехка персона се крие голяма решителност и силна воля. Подхождат им сладките аромати – прахообразни нюанси на ирис, виолетка и божур, а за мъжете – сандалово или кедрово дърво. Ако усещате закачлива черта у човека, подарете му парфюм с розов пипер или екзотична подправка.

Спокойни и замислени личности, чиято честност може да Ви изненада. Ценят приятелството и връзката си с Вас. Голяма част от тях обаче са скрити авантюристи, способни сами да пишат правилата на модата и стила. Те са лидери, привлича ги властта, което говори за двойственост и комплексност. Мускус и оуд са подходящи както за мъже, така и за жени. Съчетанието с роза от Дамаск или сладък кехлибар правят формулата действително интригуваща, а нейният притежател – магнетичен и загадъчен обект на възхищение.

Не на последно място са темпераментните личности, чието настроение се мени рязко и изненадващо. Театрални и екстравагантни, те знаят как да привлекат погледите. Трудно е да бъдат забравени. Около тях винаги витае непонятна мистерия, която носят като връхна дреха и с която пазят най-съкровените си тайни. За тях са подходящи арабски парфюми с дървесни нотки, черен шоколад, силно кафе, оуд. Всичко, което да може да се опише като „огън в бутилка“.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.