Парфюми с феромони – как могат да ни помогнат да открием любовта?

Pinterest LinkedIn +

Всеки един от нас, независимо от пола, мечтае да е вечен обект на желание и обожание от страна на своята половинка. С течение на времето обаче дори и най-силното сексуално привличане отслабва и трябва да се погрижим отново да разгорим пламъка на страстта. Няма нужда от магия, решението е съвсем простичко – необходимо е само да изберете правилния парфюм с феромони. Как работи този уникален продукт? Той е специално създаден, за да привлече сексуалното внимание на партньора ви, без по никакъв начин да губи основните си характеристики – очарователно ухание и устойчивост на аромата.

Ароматните композиции на парфюмите с феромони са в състояние напълно да задоволят абсолютно всички нужди и вкусове на хората, независимо от техните пол, възраст или социален статус. В този смисъл феромоновите парфюми са наистина уникални. При тяхното производство се използват компоненти и екстракти с най-високо качество, например пантенол и фитоендорфини

Феромоните са открити през 60-те години на миналия век, когато учените започват да провеждат изследвания върху произхода и естеството на сексуалното влечение и съвместимост между различните полове. Те се заемат да дадат отговор на въпроса защо харесваме този или онзи човек, а не всички еднакво например. Оказва се, че става въпрос за феромони. B съвременния свят тези вещества обаче не могат толкова лесно да изпълняват своите функции. Сред множеството реклами има много такива, които ни карат да отричаме естествената миризма на телата си и да се опитваме да я прикрием възможно най-добре. Това автоматично ограничава възможностите ни да се възползваме от „вълшебното“ действие на феромоните.

За щастие, парфюмерийната индустрия се заема със задачата отново да възроди техния имидж, предлагайки ни изумителен избор възможни парфюми с феромони. Те няма как да ни гарантират дълъг и щастлив семеен живот, но са напълно способни да „запалят“ отново страстта и да привлекат вниманието на правилните мъж или жена.

Трябва ли да вярваме безрезервно в силата на парфюмите с феромони?

Факт е, че човешките феромони не са изследвани достатъчно и за тях учените нямат достатъчно информация. Няма съмнение обаче, че такива съществуват, това е вече доказано. Но все още нямаме категорично научно доказателство, че като компонент от парфюма, те въздействат по абсолютно същия начин като естествените, които човешкото тяло произвежда.

Но дори и в този случай парфюмът с феромони пак няма да е безполезен. Човек, който го използва редовно, започва да се чувства много по-уверен в своята привлекателност. Във всяко негово движение се отразява дълбоката му вяра в себе си и неговата уникалност. А точно това със сигурност в един момент ще ви помогне да привлечете този, в когото ще се влюбите силно и с когото ще останете заедно до края на живота си. 

Освен това, парфюмите с феромони съдържат в състава си и такива аромати, които карат събеседниците ви да се чувстват спокойно и комфортно. А това само̀ по себе си е вече една доста сериозна основа, върху която да се изгради един бъдещ щастлив семеен живот.

Не всички продукти, които се рекламират като парфюми с феромони обаче, са такива в действителност. Само качествените продукти, предлагани от надеждни търговци, могат да ви помогнат да постигнете желани резултати. Препоръчваме ви да заложите на специализираната платформа Passion.bg, където се продават само проверени продукти с доказано качество.

Ето и на кои важни неща трябва да се обърне повече внимание, когато се избират парфюми с феромони:

  • Парфюмът с феромони действа само от близко разстояние. Ако някоя дама използва такъв, то трябва да е наясно, че няма да успее да привлече всички мъже в обсег от няколко метра. Само тези, които са съвсем близо до нея, ще се повлияят и съответно ще ѝ обърнат внимание;

  • Не всички хора се повлияват от действието на парфюмите с феромони. Така например един срамежлив мъж може да изгаря от страст по определена жена, но да не намери смелостта и самочувствието да я заговори. Други пък могат сами да потиснат инстинктите си, ако например вкъщи ги чака любимата жена. Ако чувството на отговорност и любов е силно, тогава то не може да бъде преодоляно дори от силата на феромоните, които излъчва друга жена;

  • Сам по себе си парфюмът с феромони едва ли ще ви помогне да се превърнете в обичани от всички популярни личности. Но със сигурност ще ви осигури възможността да подчертаете другите си предимства;

  • На парфюма следва да се гледа като на нещо, което привлича вниманието. А след като това вече е факт и сте привлекли желаната жена или мъж, следващата стъпка по задържане на тяхното внимание е ваша лична отговорност;

  • Парфюмът с феромони не може да ви гарантира влюбване, а единствено е в състояние да генерира повишена атрактивност по отношение на сексуалното привличане.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.