Как да поднесем перфектния подарък за една вълшебна Коледа

Pinterest LinkedIn +

Изборът на подаръци за Коледа може да се окаже голямо предизвикателство. Тук сме подготвили няколко идеи за онези от вас, които искат да оставят трайни впечатления в своите близки и познати. За всички останали, които нямат против да отбият номера с поредната ненужна вещ, може би няма да сме от полза. Никога не е късно да промените позицията си.

Индивидуален подход

Това не е трудно. Фактът, че ще подготвяте изненада на близък предполага, че поне малко го познавате. Възползвайте се от това и подберете нещо, което отговаря на неговата индивидуалност. Дори да не е най-практичният вариант, подаръкът ще остави трайно впечатление и усещането за принадлежност.

Опаковка

Тя е почти толкова важна, колкото и съдържанието. Ефектно опакованият подарък привлича окото и възбужда любопитството. Ще предизвика приятни емоции още с поднасянето. Тук отново бихте засвидетелствали специално внимание, което трудно може да се пренебрегне. Трудно ще откриете човек, който да не оцени жеста.

Перфектният момент за поднасяне

Ако отивате на рожден ден не бихте имали избор в това отношение. Нещата там винаги стоят по един и същ начин. Но Коледа е различна! Нека да добавим още мъничко магия към и без това вълнуващия ден. Защо да не оставите подсказка под елхата в малка кутийка, която да имитира подарък?!

Нека указанието води към неочаквано място, а защо не и до трето. Така трепетното вълнение може да бъде по-дълго и забавно.

Послание

Не пренебрегвайте милите думи. Отделете време да напишете лично послание (а защо не и да го гравирате на предмет), което ще трогне получателя. Покажете му, че мислите за него и оценявате присъствието му в този светъл ден.

Обстановка

Бъдете креативни, а не посредствени. Нека обстановката, в която ще празнувате говори сама за себе си. Нека всяка крачка напомня за специалния повод и вниманието към всеки един детайл.

От украсата до приборите, през облеклото и външните помещения. Всичко трябва да е съвършено. Не подценявайте силата на светлините. С тяхна помощ помещението може да се окаже декор от приказка.

Цената не е определяща

Винаги сме склонни да се стресираме по отношение на финансовата част. Но истината е, че този фактор не е определящ за покупката на оригинален и стойностен подарък. В тази връзка ще откриете места, където на ваше разположение се намират изключителни предложения.

Така ще си спестите не само време но и пари. И ако наистина се чувствате затруднени, посетете Ideinikbg.com и почерпете вдъхновение, което ще направи всеки следващ повод по-вълнуващ от предходния.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.