6 идеи за практични сватбени подаръци

Pinterest LinkedIn +

Търсите ли идеи за практични сватбени подаръци? Много често, бягайки от клишетата, може да докоснете сърцата на двойката, която се врича във вярност. В случай че познавате стила на младоженците, със сигурност ще Ви бъде по-лесно да изберете хубав подарък. По-долу ще Ви дадем шест свежи идеи, с които да поднесете стойностен и полезен дар за сватба.

Туристически куфар със зарядно за мобилен телефон


Това е един уникален подарък, с който ще насърчите младата двойка да опознае различни държави в целия свят. На първо време подаръкът ще бъде полезен за сватбеното пътешествие, а през годините ще напомня за Вашия жест, когато семейството пътува за почивки на море или планина. Още по-хубаво е, че новите куфари имат и вградено зарядно за мобилни телефони, което може да се използва при нужда. Това е скромен, но много практичен подарък за сватба.

Чаши за вино с имената на младоженците

По всяка вероятност си мислите, че чашите за вино са поредното клише при сватбените подаръци. Това обаче не е така, защото влюбената двойка ще Ви споменава винаги, когато отпива от божественото питие. Добавяйки и имената на младоженците към чашите, ще получите още по-атрактивен краен резултат. На пръв поглед обикновен подарък, но със силен емоционален заряд, както ще се уверите и сами, след като го връчите на близките Ви хора.

Гофретник за вкусната закуска на семейството

Закуската е от голяма важност за старта на деня. За да предложите нещо наистина практично за едно младо семейство, то със сигурност гофретникът за хрупкави вафлички ще бъде незаменим подарък за сватба. Наслаждавайки се на апетитните гофрети, съпрузите ще си припомнят за това, че именно Вие стоите зад тази практична идея за сватбен подарък.

Комплект спално бельо за романтичните нощи

Пренесете младоженците в един по-хубав свят, като им подарите комплект възглавници и чаршафи от египетски памук. Разнообразието от разцветки е много голямо, така че няма да се затрудните при избора. Уникалното спално бельо предразполага към романтика и горещи мигове, което идва да рече, че влюбените гугутки ще оценят високо този подарък.

Кафе машина за ранобудните семейства

Едва ли има семейство, което да не обича да започва утрото с чаша хубаво кафе. Кафе машината е обичаен подарък, но пък за сметка на това е много практичен и полезен. Повечето младоженци ще се зарадват на идеята да им поднесете оригинална кафе машина, която да им служи вярно десетки години наред. Не се колебайте да подарите бодри и свежи мигове.

Просторна палатка и спални чували

Един по-нестандартен, но също толкова интересен подарък. Просторната палатка със спални чували е прекрасно решение за романтичните пикници сред природата. Да, хората предпочитат шикозните хотели и уютни къщи за гости, но пък приключенският дух трябва да се поддържа, тъй че семейното излизане на палатка е нещо наистина специално и красиво.

В обобщение

Споменахме част от практичните сватбени подаръци, които можете да направите на приятели и роднини, посветили се на брачния съюз. Разбира се, може да подарите и повече от един артикул и да правите интересни комбинации. Вариант 1: Всичко е във ваши ръце, а ние се надяваме, че сте открили добри идеи сред предложенията ни. Вариант 2: Всичко е във ваши ръце, а ако бюджетът ви е затруднен, бърз кредит може да ви спаси в последния момент.
Сподели.