Как да бъдете оригинални с подаръци за имен ден

Pinterest LinkedIn +

На имен ден не се кани, но няма правило, че се ходи без подарък...

На имен ден по подразбиране се събираме с приятели, независимо дали купонът е бил планиран предварително, или не. Нали вратата на дома на празнуващия е отворена, а който се сети да го уважи, е добре дошъл през целия ден?! Когато се стигне до избирането на подаръка за имения ден обаче, ние грабваме бутилка с питие или букет с цветя и не се стараем да сме особено оригинални.

Ето как може да промените този свой навик, за да зарадвате максимално именика, а пък и да направите добро впечатление:   

1. Подарък, обвързан с конкретния имен ден

Ако е Гергьовден, ние можем да се спрем на изображение (рисунка, икона), свързано със самия ден. Някои сайтове предлагат разнообразие от възможности. Към идеалния подарък бутилка с вино например може да се възползвате от предложението в комплекта да бъде включена подкова. Или изпълнението на бутилката да бъде творческо и уникално.

2. Икони на светците

На всеки имен ден българите почитат определени светци, които се явяват закрилници на празнуващите. Ако това не е в разрез с религиозните разбирания на именика, може да му поднесете икона, която той да постави на видно или дискретно (по негов избор) място у дома си.   

3. Чаша с името му

Ако го изненадате с халба с името му, не само че ще я ползва почти ежедневно, но и ще се сеща всеки път за вас, споменавайки ви с добро. Чашата може и да е винена. Изборът ви зависи от предпочитанията на именика.

4. Кошница с неочаквани сюрпризи

В кошницата могат да се съчетаят различни продукти. Може да поставите шампанско, плодове, мезета или шоколади, а може да е гарнирана само с цветя и един специален сребърен медальон, подбран тематично за празника. Подберете това, което смятате за подходящо за бъдещия ù собственик. Проверете интернет пространството, защото там ще откриете множество оферти, които бихте могли да закупите в готов вариант или поне да се вдъхновите.       

5. Бизнес подарък за именик

Това може да е красива писалка в изискана кутийка, картина в рамка за офиса, тефтер с кожен и луксозен калъф.

 

Каквото и да изберете за именика, постарайте се да бъдете оригинален и го направете от сърце, възползвайки се от невероятните предложения и подаръци на Подари с любов!

Сподели.