Лили Иванова трогна Софи Маринова с подаръци и мили думи

Pinterest LinkedIn +

Фолк дивата Софи Маринова спечели сърцата на публиката с последното си изпълнение в шоуто "Като две капки вода", когато влезе в образа на Лили Иванова. Макар че отпадна от финала, тъй като не е събрала достатъчно точки през сезона, Маринова получи стотици похвали в социалните мрежи.

Самата тя не скри вълнението си от задачата, като не пропусна да засвидетелства на всеослушание уважението си към примата на българската естрада. Емоциите напираха и талантливата певица едва сдържа сълзите си преди и след своето изпълнение, която обясни с голямата си обич към своя идол.

Дни по-късно признание за своя талант ромският славей получи и от самата Лили Иванова. Както изглежда, тя също много е харесала изпълнението на песента "Скитница", с което Софи Маринова се представи на сцената на шоуто. Затова е решила да зарадва по-младата си колежка с лични подаръци и мили думи, за което Софи не пропусна да се похвали.

Тя сподели с феновете си новината и приложи снимки, от които се вижда, че сред подаръчите от примата е и най-новатай  плоча "Севдана" с лично посвещение. Ето какво написа Софи: 

"Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейния PR. Това не съм си го представяла да ми се случи, никога.

Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение. Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация й е харесала най-много от всички досега. Това ме разплака, признавам си.

Подаръците от Лили Иванова
Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол!

Благодаря от цялото си сърце на всички замесени в това приключение, наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин.

Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват!
Обичам ви! 
Ваша Софи

Лили Иванова на свой ред публикува поста на Софи на своята стена с благодарност:
Отговорът на Лили Иванова

Сподели.