Премиерната дата на "Смъртта може да почака" е отложена за ноември 2020 година

Pinterest LinkedIn +

"MGM Studios", "Universal Studio" и продуцентите на 25-ия филм за Джеймс Бонд – Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи – обявиха официално, че след внимателно обсъждане са взели решение премиерната дата на "Смъртта може да почака" да бъде отложена за месец ноември 2020 година.

Причина за отлагането е разпространението на новия коронавирус Covid-19.

Планира се световната премиера на новата лента за Агент 007 да бъде на 12 ноември във Великобритания, а в САЩ филмът ще бъде пуснат на 25 ноември. 

Продукцията претърпя редица предизвикателства преди и по време на снимачния процес – в последния момент преди началото на снимките Дани Бойл се оттегли от проекта, след това Даниел Крейг сериозно нарани глезена си при една от каскадите. Първоначалната премиерна дата бе насрочена за ноември 2019 година, после се измести за февруари, след това за април, а сега – за ноември.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.