Безплатни видео уроци и тестове от Уча се до края на ваканцията

Pinterest LinkedIn +

Образователният сайт ucha.se предоставя за безплатно ползване цялото си съдържание, свързано с основното и средното образование в България. В сайта има видео уроци и тестове, които по принцип са достъпни чрез платен абонамент, но в условията на екстремната ситуация, свързана с разпространението на коронавируса у нас, създателят на платформата прави жест към учители и ученици. Ето думите, с които се обърна той към тях:

Здравейте,
Аз съм Дарин Маджаров – създателят на Уча.се. В този труден за страната ни период можем да се обединим и да се справим по най-добрия начин с предизвикателството!
От днес правим достъпа до Уча.се безплатен за всички хора до края на обявената ваканция – 29.03.2020 г., за да може учебният процес в България да продължи по максимално ефективен начин.
Сега всеки човек има безплатно всичките 16 000+ видео урока и теста по всички предмети от 1. до 12. клас, както и тези за 4. група за децата в предучилищна възраст. Всички видео уроци и тестове са изцяло съобразени с учебната програма и дори с точния учебник, по който учениците учат и учителите преподават.
Добавям и това видео послание, с което днес обявихме официално новината.
Ако смятате, че тази новина ще е интересна на Вашата аудитория, ще се радвам да достигне до всички българи, за да сме максимално полезни. Ако не, напълно разбирам и с най-топли чувства Ви желая успешна работа в тези трудни времена!
Заедно ще се справим!
С уважение,
Дарин
www.ucha.se

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.