Премиерата на Lord of the Rings Online - Riders of Rohan, се отлага за 15 октомври.

Pinterest LinkedIn +

Вместо на 5 септември, както бе обявено първоначално, четвъртият и най-мащабен експанжън към популярната масова онлайн мултиплеър фентъзи ролева игра Lord of the Rings Online - Riders of Rohan, ще дебютира на 15 октомври, обявиха от Turbine.

Причината за забавянето е баналната "необходимост от допълнително време" за разрешаване на проблемите и усъвършенстване на елементите, за които студиото е получило градивна критика и препоръки от участниците в бета тестовете на играта.

"Бета програмата ни мина с огромен успех, като в нея се включи най-голямата и активна популация от бета тестери, която сме виждали от Moria насам. Количеството и качеството на коментарите, които получихме във връзка с нашия най-голям експанжън, бяха фантастични. Преценихме, че проблемите, които идентифицирахме благодарение на тях, трябва да бъдат разрешени преди рилийза на Riders of Rohan, поради което ще ни бъде нужно допълнително време".

Като компенсация за разочарованието, което неминуемо ще споходи най-големите фенове на LOTRO, всички, които закупят The Lord of the Rings Online: Riders of Rohan преди 5 септември, ще получат редица in-game бонуси, в това число 500 Turbine Points. Тази есен се навършват две години от free-to-play реформата в LOTRO, която Turbine окачествиха като изключително успешна.

Сподели.