Прея става част от предстоящия сезон на „Гласът на България“ по bTV

Pinterest LinkedIn +

Певицата от "Шоуто на Николаос Цитиридис" Прея се присъединява към лицата в предстоящия сезон на „Гласът на България“ и ще бъде новият водещ на „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg. Музикант, певица, текстописец и аранжор, тя определено ще плува „в свои води“ в новата си роля на V-репортер, твърдят от телевизията.

Аз съм истински фен на предаването, следя го и нямам търпение да се потопя в магията „Гласът на България“. Това е една от най-позитивните телевизионни продукции въобще и благодаря на bTV за възможността да се докосна до нея“, споделя вълнението си Прея.

„Влизам с широка усмивка и нагласата, че ще е много приятно, весело и забавно - за всички пред микрофона на V-репортера, за мен и за зрителите, разбира се“, добавя тя.

Певицата, която е много активна в социалните мрежи и има хиляди последователи в тях, поема щафетата от Алекс Петканова и с бодра музикална стъпка ще влезе зад кулисите на „Гласът на България“. Активна и на музикалната сцена, наскоро тя издаде новата си песен "Immune", а на 18 май ще бъде и първият й концерт тази пролет.

Новият, девети сезон на „Гласът на България“ предстои тази есен. Имената на звездните треньори, които ще търсят новия „глас на България“, са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до победата в последния сезон, Дара, Любо Киров и Иван Лечев. Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и актьор Иван Тишев.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.