"Дъ шоуто" се мести към праймтайма на bTV

Pinterest LinkedIn +

"Дъ шоуто" вече е с нов ден и час! Гледай го тази вечер от 21:30 по #bTV!" - ентусиазирано уведоми зрителите си bTV чрез социалните мрежи. От сайта на телевизията става ясно, че предаването вече ще се излъчва само веднъж седмично (в петък), а не както досега всеки вторник и сряда. До момента най-новото развлекателно предаване в българския ефир беше с начален час 22:00, точно преди "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Оказва се, че очакванията за бърз залез на странното комедийно шоу не се оправдават. Вместо това то се мести в праймтайма на националната медия на фона на масовото му неодобрение от страна на зрителите.

Дали все пак ще оправдае доверието и как ще се впише в новата програмна схема, предстои да разберем!


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.