Предозиране: звездите на България възпяха Банкя. Чуйте новия хит!

Pinterest LinkedIn +

Братя Аргирови и дует "Ритон" са сред големите звезди, които озаряват с участието си най-новия музикален хит на българската естрадна сцена. Той е озаглавен "Песен за Банкя" и, както личи от заглавието, е посветен на родното място на премиера на България Бойко Борисов.

Музиката е дело на Хайгашод Агасян, а текстът - на Румяна Николова. В изпълнението на бъдещия хит се включват още актьорът Евгени Будинов, известен и като едно от лицата на партия ГЕРБ, както и Александра Александрова, Никола Чочев, Люси, Русана Христова, Емилиян Бърдарски, Еделина Кънева, Поли Паскова Ангел Заберски и др.

Песента се радва на огромна популярност и за няколко дни събра близо 40 хиляди гледания. Коментарите обаче никак не са ласкави, но пък са не по-малко интересни от самото изпълнение. Вижте част от тях:
"Първо-много жалка частушка, второ - ОСТАВКА, КРАДЛИВА МУТРО!!!", написа потребител с никнейм Стамат.

"Потресен съм. От "Нашата полиция" на В.М. насам не бях слушал по-кичозно нещо", сподели Антон Душев.
"Гъзолизци. Шаблонни. Жалки. Като едно време. ГЕРБ е лош огледален образ на БКП", не спести квалификациите Mirko1913.

"Не вярвям на ушите си! Девалвация на ценности, плюене на реномето - в името на портмонето! Ужас! Кич и простотия!", отсече Ирина Гетова.
 
"Ще повърна, жалка песен, а тези изпълнители станаха по-жалки и от песента!", "Това е една от най-бездарните песни, които някога съм слушал", "Тотално падение! Ударихте комунистите в земята с тяхното "Нас червеното знаме роди ни", "По-позорно нещо не съм слушал през живота си", "Прощална песен за спомен от МУТРАта за разграбена България ли е това? Някаква гавра ли е? Какво е? Обяснете ми?", безпощадни са потребителите в YouTube.

Чуйте песента и кажете честно дали споделяте чувствата им!

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.