Коя жена записа в спалнята Бойко Борисов?

Pinterest LinkedIn +

Жена е записала Бойко Борисов в спалнята му в „Бояна“. Това твърдят източници от ГЕРБ, като уточняват, че става въпрос за дама, която се занимава с най-древната професия.

Платената любов често намирала място в спалнята на премиера, пише сайта Jilo.bg. Въпросната компаньонка, заснела голия Борисов, докато спи, била близка до Васил Божков. Именно той откупил скандалните кадри, излезли в публичното пространство, като се твърди, че такива има още много и далеч по-пикантни.

Самоличността на леката жена към момента не е известна. Знае се само, че е бивша плеймейтка.

Борисов бил и с друга носителка на титлата „Мис Плеймейт“, която сама се похвалила за сексуалните си приключения с Бойко. Става въпрос за небезизвестната моделка Светлана Василева, днес вече Гущерова.

Блондинката разкрила изключително детайлни пикантни подробности от спалнята на премиера и интимните му желания. (Повече за тях може да прочетете ТУК)

През далечната 2002 г. пък анонимно платено момиче разкри в БНР, че Борисов – тогава все още главен секретар на МВР, движи бизнеса с проститутки в София. Всички в ъндърграунда се отчитали на Бойко, който работел рамо до рамо с Георги Илиев.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.