Поредица от сложни ситуации предстоят в сериала "С река на сърцето"

Pinterest LinkedIn +

Тази седмица герoите на сериала "С река на сърцето" ще трябва да се справят с поредица от сложни ситуации, а някои от действията им може би ще се окажат фатални. Петър (Александър Сано) се впуска в опасно начинание заедно със Зоран (Игор Ангелов), а Боряна (Йоанна-Изабела Върбанова) изчезва за пореден път в опит да се измъкне от преследвачите си. Този път в спасяването ѝ ще се включат почти всички, което ще доведе историята до неочаквани разкрития.

В същото време полицай Ивайло Тенев (Ивайло Петков) ще трябва да реши дали да спази правилата, или да прекрачи границите, за да помогне на Тополска (Мартина Апостолова). Новината за потвърдената самоличност на откритото от Ивайло тяло ще внесе допълнително напрежение в града и в полицейския участък.

Във винарната ситуацията е не по-малко напрегната – Борис (Александър Димов) продължава да се бори с безсънието и финансовите си проблеми, които ще го тласнат към нови разговори с Тополски (Малин Кръстев) и към едно финално предложение. Проектът с виноладите е пред провал, а Вяра смята, че е време да сподели цялата истина за странното си поведение напоследък. Обстоятелствата в имението на семейство Боневи се усложняват още повече, когато Даниела (Анастасия Лютова) открива поредното скрито послание от Коста, което неочаквано ще я заведе право при майка ѝ.

Всички вълнуващи събития, в които ще бъдат замесени героите на семейната сага "С река на сърцето" тази седмица, можете да проследите от вторник до петък в 20:00 ч. по "Нова телевизия".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.