Създателите на "Уензди" споделиха подробности за втория сезон на сериала

Pinterest LinkedIn +

Създателите на "Уенсди" Алфред Гоф и Майлс Милър разкриха в интервю за "Hollywood Reporter" какво предстои във втория сезон на сериала.

Те отбелязват, че основната идея на шоуто е сестринството. Същата тема ще бъде основна и в продължението на поредицата. В края на първия сезон училището "Невърмор" се затваря, което според авторите на проекта „дава повече свобода за продължението“ и за разгръщане на отношенията между неговите ученици Уензди, Ксавие, Инид и Бианка.

"За нас това наистина е сериал за женското приятелство, с Уензди и Инид в центъра. Фактът, че наистина се свързаха с публиката, беше много приятен. Сега, когато Уензди леко намокри краката си в басейна на приятелството, е интересно да се спекулира как ще се развият отношенията й с другите. В крайна сметка тя се научи да прегръща" - споделя Алфред Гоф.

Сценаристите добавят, че зрителите очакват в продължението да има развитие на връзката между главната героиня и нейната майка, но също така подчертават, че няма да се водят от очакванията феновете, тъй като според тях такива отстъпките могат "да водят в грешна посока".

По-рано актрисата Джена Ортега, известна с ролята си на Уензди, призна, че не е могла да спи два дни преди да заснеме танца, който стана световноизвестен за броени дни.

Снимка: https://www.netflix.com
Сподели.