Ново шоу на Рачков по "Нова телевизия" започва тази есен

Pinterest LinkedIn +

Тази есен Димитър Рачков се завръща в ефира на "Нова телевизия" с новото шоу "С Рачков всичко е възможно". Всяка седмица водещият ще посреща осем от топ звездите на България, за да ги изправи пред забавни предизвикателства, заредени с много смях. Вече над 80 популярни българи са приели да забравят колко са известни и да се впуснат в неизвестното с една единствена цел – да забавляват себе си и зрителите, съобщават от телевизията.

„Лудата стая”, в която участниците ще влязат без сценарий и ще играят под наклон от 22,5 градуса, е само една от близо стоте комедийни игри, в които Рачков ще въвлече гостите си. Звездите ще пеят, ще танцуват, ще импровизират и дори ще летят в приятелска атмосфера. Те ще се забавляват заедно, без да бъдат конкуренти помежду си. Шоуто ще е пред публика, която за пръв път се набира изцяло през социалните мрежи.

"Това, което най-много харесвам в шоуто, е, че не е състезание. Няма отбори, няма жури, няма точки, няма класиране. Всички игри са подчинени на една-единствена цел – да забавляват зрителите", споделя водещият Димитър Рачков. "Ще видите някои от големите звезди на България в изненадващи и наистина смешни ситуации, а аз вярвам, че смехът е единствената противоотрова срещу напрегнатото ни ежедневие.

Друга отличителна черта на шоуто е, че репетициите са забранени – гостите се хвърлят в нещо наистина непознато и имат пълната свобода да импровизират. Радвам се, че толкова известни българи се съгласиха за момент да забравят “колко сме важни” и просто да се съберем, за да се посмеем заедно – точно както приятелите го правят в края на седмицата
" - допълва той.

„С Рачков всичко е възможно“ е по лиценз на френския формат „Vendredi tout est permis“ („В петък всичко е позволено“). Освен във Франция шоуто е успешно в държави като Германия, Италия, Испания, Австралия, Канада, САЩ и много други.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.