Най-бързият цигулар Дейвид Гарет представи емоционално шоу в София

Pinterest LinkedIn +

Най-бързият цигулар в света - Дейвид Гарет - изнесе емоционален концерт пред 4000 почитатели на вълнуващата му музика у нас. На 30 август на столичния стадион "Юнак" магнетичният артист сподели с българската публика музиката от последния си албум, oзаглавен „ALIVE – My Soundtrack”. Събитието беше част от едноименното европейско турне на музиканта, което стартира по-рано тази година.
Снимка от концерта на 30 август 2022 г.

Още с излизането си на сцената Гарет вдигна публиката на крака, като откри концерта ударно с хитовата песен „Enter Sandman“ на "Metallica", част от която изсвири заобиколен от феновете си.
Снимка от концерта на 30 август 2022 г.

„Изключително много се радвам да съм отново сред вас. Минаха три години от последната ни среща и трябва да призная, че това беше един доста дълъг и труден период. Аз съм артист, който обожава работата си и това да е на сцената, близо до феновете си, ето защо днес съм по-щастлив от всякога, че имам честта да споделя музиката си с вас и да празнуваме живота. Надявам се да се забавлявате!“, каза Дейвид Гарет в началото на концерта.
Снимка от концерта на 30 август 2022 г.
Гарет продължи да общува с публиката по време на цялото събитие, като разказа забавни и трогателни истории, свързани с репертоара си. Сред песните, които изпълни, бяха „Hit The Road Jack”, “Beauty and the Beast”, “Smooth Criminal”, “Dance of the Knights” на Прокофиев, a “Shallow” той изсвири в компанията на дама от публиката, която помоли да се качи до него на сцената. Концертът продължи с още много изненади, които направиха вечерта незабравима.
Снимка от концерта на 30 август 2022 г. 

Дейвид Гарет обеща да се върне отново на българската сцена, а дотогава феновете могат да се насладят на най-новия му албум, озаглавен „Iconic”, който предстои да излезе на 4 ноември.

Сподели.