Популярното събитие за автомобилни ентусиасти Cars & Coffee идва в България

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-популярните в момента събития в света на автомобилите идва и в България. Става дума за Cars & Coffee, което ще проведе първото си събиране на суперавтомобили и ретро коли на 2 юни.

Идеята на Cars & Coffee е семпла: Най-запалените фенове на автомобилите да се събират на едно място и да създават контакти, запознанства и просто да си говорят за коли на по чаша кафе. С времето Cars & Coffee се развива в своеобразно изложение с редовни събития в над 40 държави по света с хиляди посетители. Всеки може да отиде на събитието като фен, което е безплатно, но и като шофьор с любимия си автомобил. Второто се заплаща, но пък шофьорите не просто пият кафе.

За тях ще има цяло рали и допълнителни събития. То ще започне в 10 ч. сутринта в хотел RIU Pravets Resort, като там одобрените участници в ралито ще имат закуска и специално събитие, на което ще се запознаят както с Cars & Coffee, така и с представители на водещи автомобилни компании, включително Ferrari и Pagani.

След това автомобилите и техните шофьори ще се отправят към София. От 17 ч. до 19 ч. пред зала "EFE" на хотел "Маринела" в София автомобилите на участниците ще бъдат изложени за посетители. Очакват се над 30 автомобила, както екзотики, така и класически автомобили. Всеки от кандидатите се избира внимателно.

Участието в събитието е с покани. Желаещите да кандидатстват за такава могат да го направят на сайта на събитието до 28-ми май т.г. Cars & Coffee Bulgaria има амбицията с времето да прави събития по-често, включително и да бъде включено като част от по-мащабните международни обиколки със супер- и хиперавтомобили.
Сподели.