10 от най-интересните премиери на предстоящия Автосалон в Женева

Pinterest LinkedIn +

Най-голямото изложение за автомобили и тази година ще бъде много натоварено с голям брой премиери.

Най-голямото изложение за автомобили в света − Авосалонът в Женева − наближава. Той ще се проведе от 8-ми до 18-ти март и ще събере на едно място почти цялата автомобилна индустрия. Очаквано, това е и времето, когато ще бъдат представени много от новите модели на производителите, като "Autocar" вече има списък с някои от най-интересните и очаквани премиери.

Всички големи компании ще представят нови коли. Както винаги, те показват не само модели за продаване, но и прототипи. Сред тях ще е новият Audi E-tron, който този път ще дойде в SUV форма и ще е много близо до реален дебют. Audi ще покаже и новото поколение на А6.

При BMW внимание ще привлича новото M8, което ще бъде представено първо като прототип. Той обаче няма да е особено далеч от реалната кола, която ще излезе на пазара през 2019 г.

Ford ще се концентрира върху по-достъпните коли като фейслифт на Ka+ и европейска версия на SUV-a Edge.

Hyundai ще покаже новото поколение на популярния Santa Fe, както и електрическа версия на Kona.

Kia също ще се насочи към достъпните коли с нов модел на Cee'd.

Mercedes ще покаже фейслифт на C-класата, както и обновена версия на S-Class Maybach. Очаква се и дебют на AMG версия на новата G-класа и 4-врата версия на спортния AMG-GT.

Peugeot ще се насочи към по-големите коли с ново поколение на 508. То ще има доста промени с цел да привлече вниманието повече.

Range Rover се очаква да предложи триврата версия на модела Sport. Тя се казва SV Coupe и ще бъде много луксозна и много скъпа.

Skoda ще покаже фейслифта на Fabia, който представи наскоро, както и прототипа Vision X. Той е малък SUV с хибридно задвижване и се очаква да запази визията си и за серийния модел.

Volvo пък ще се насочи към обновяването на популярния си модел V60. Той ще бъде първият от новата серия модификации на гамата 60.

Сподели.