Бели орхидеи и черен шоколад откриха турнето на Лили Иванова

Pinterest LinkedIn +

С букет от над 100 бели цветя и черен шоколад Лили Иванова постави начало на турнето си "За пълноценни мигове с музиката".

Минути преди да излезе на сцената на пловдивската зала "С.И.Л.А." голямата ни изпълнителка получи букет от стилно аранжирани бели и бледосини хортензии, орхидеи, рози, кали, кокичета и известния като цветето на страстта антуриум-фламинго. Единственият тъмен акцент обаче не беше цвете, а любимият на певицата черен шоколад.

Близо 3 000 души слушаха на живо Лили Иванова в продължение на над 2 часа. Тя изпълни репертоара от най-новия си албум, както и емблематични свои песни като "За тебе бях", "Този свят е жена", "Присъда" и любимата на публиката "Щурче", при изпълнението на която слезе сред публиката. На сцената с нея бяха музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио "ЛаТиДа".

Следващите градове от националното турне на Лили Иванова са Варна (20 март), Русе (22 март), Благоевград (16 април), Ботевград (18 април), Свиленград (10 май), Плевен (22 юни), Пловдив (28 юни) и три поредни дати в зала 1 на НДК в София (25, 26 и 27 октомври). Така в рамките на тазгодишното си турне голямата ни изпълнителка ще изнесе общо 11 концерта в 8 града в страната. 

Сподели.