Помните ли Гюнтер от "Приятели"? Ето така изглежда днес (снимки)

Pinterest LinkedIn +

След като с появата си в известния ситком "Приятели" придобиха световна известност, шестимата главни актьори от поредицата успяха да се задържат под светлината на прожекторите − някои повече, други по-малко.

Въпреки че историите в популярния сериал се въртяха около Моника (Кортни Кокс),Фийби (Лиса Кудроу), Рейчъл (Дженифър Анистън), Чандлър (Матю Пери), Джоуи (Мат ЛеБланк) и Рос (Дейвид Шуимър), шоуто може да се похвали и с огромен поддържащ каст.

Със сигурност помните гласовитата Джанис, за чийто живот след сериала вече сме ви разказвали, или пък русокосия Гюнтер – управител на любимото заведение на приятелите Central Perk и винаги влюбен в красавицата Грийн. 

Та, какво всъщност се случва с него, или може би трябва да кажем – с Джеймс Майкъл Тайлър. 55-годишният мъж, снимал се в над 100 епизода на "Приятели", днес рядко се появява пред камерата. Всъщност това се случва за последно през 2012 г. в "Епизоди", редом до Мат ЛеБланк, и в "Психотерапия".

Спрял е да изрусява косата си, което се е налагало да прави всяка седмица в продължение на десет години. Чест гост е и на откривания на кафенета, които са реплики на Central Perk, в различни краища на света.

Сподели.