8 второстепенни герои от "Приятели", които несъмнено заслужават любовта на зрителите

Pinterest LinkedIn +

Запитвали ли сте се някога кои герои от Friends (Приятели) са били винаги страхотни и никога не са сторили нищо лошо? Оказва се, че те не са толкова много.

Дори любезният Гюнтер е показвал другата си страна през годините. Помните ли, когато сподели на Рейчъл за еднократната забежка на Рос, преди той да има възможност да ѝ обясни случая? Но ние ще ви покажем тези, които със сигурност заслужават любовта на зрителите.

1. Дейвид

Горкият Дейвид! Какво ли е изпитал, когато Фийби избра Майк пред него. Те сякаш бяха създадени един за друг! Дейвид е странник, пристрастен към науката, който за малко да приключи кариерата си, за да бъде с някого, който не заслужава любовта му.

Phoebe Buffay, Friends, David

2. Джули

Да, намразихме Джули, когато изведнъж беше представена като екзотичната любов на Рос. Но всъщност тя не беше виновна, нали? Ако се замислите, по време на кратката им връзка Джули наистина харесваше Рос и дори беше готова да се сприятели с Рейчъл.

Friends

3. Ричард

Все още у нас се таи мисълта, че би било страхотно, ако Моника беше избрала Ричард. Въпреки че е доста по-възрастен от нея, той беше прекрасен. Ако той желаеше деца, колкото Моника, връзката им можеше да просъществува. Поредното доказателство за мъжеството му беше и фактът, че той се отдръпна от Моника, когато разбра колко тя обича Чандлър.

Friends

4. Пийт

Може би след Ричард той е най-свястното гадже на Моника. Дори преди тя да разбере, че Пийт е супер богат бизнесмен, той просто искаше да излизат заедно и да ѝ даде всичко, което тя желае. 

Friends

5. Франк-младши и Джулия

Обединяваме ги в едно, защото са двойка за пример. Може на моменти да са странни, но са и ужасно мили. 

Friends

6. Мона

Бедната Мона. Рос наистина сбърка с нея. Грешката ѝ беше, че намери нещо симпатично в Рос. Въпреки факта, че той винаги предпочиташе Рейчъл пред нея и дори се вмъкна в апартамента ѝ, за да си вземе обратно ризата.

Friends

7. Бони

Тя е една от приятелките на Рос и се появява в неподходящо време. А именно: точно когато Рейчъл решава, че иска да бъде с Рос. Накрая Бони свършва сама и с обръсната глава. А как перфектно щеше да пасне на групата!

Friends

8. Паркър

Отговорни за краткия романс на Фийби с Паркър бяха коментарите на приятелите ѝ. Той може и да беше прекалено екзалтиран през повечето време, но заслужава ли да бъде третиран като чудовище?


Сподели.