Джордж Клуни дал по милион долара на най-близките си приятели

Pinterest LinkedIn +

Джордж Клуни изненадал най-близките си приятели с неочаквани подаръци − дал на всеки от тях по 1 милион долара. Така актьорът искал да се отблагодари за подкрепата им през годините.

Ранди Гербер, бизнесмен и съпруг на супермодела Синди Кроуфърд, разказва историята в интервю. Случката датира от 2013 г., когато холивудската звезда поканил на вечеря в дома си 14 от своите най-верни другари, сред които е и Ранди. До мястото на всеки гост край масата имало куфарче, пълно с 1 млн. долара в банкноти по 20 долара.

"Когато дойдох в Лос Анджелис, съм спал на диваните на някои от вас. Късметлия съм, че ви имам в живота си, и не мога да си представя какъв бих бил без вас", обяснил щедрия си жест Клуни.

"Знам, че всички сме минали през трудни моменти, а някои все още преминават. Не трябва да се притеснявате за децата си, за училището им, не трябва да се тревожите за своите дългове", допълнил той.

Сподели.

Относно автора

Страстен любител на литературата, особено на класически произведения. Запален фен на музиката и киното. Филолог, с няколкогодишен опит в писането на материали за онлайн и печатни издания.