18 Февруари 2019, 05:52

Джордж Клуни катастрофира с мотор

Google+ Pinterest LinkedIn +

Актьорът Джордж Клуни катастрофира с мотора си в Италия. Той е пътувал към старото летище на Олбия, където се снима режисиран от него тв сериал, когато кола отнела предимството му и го блъснала.

57-годишният Клуни е паднал на асфалта, а водачът на автомобила му е оказал помощ, докато чакали линейката да пристигне. За щастие, нараняванията на актьора не са сериозни и той вече е изписан от болницата.

Холивудската звезда често посещава Италия, тъй като притежава къща на брега на езерото Комо. В Сардиния той участва в снимките на сериала "Параграф 22" по романа на американския писател Джоузеф Хелър. Освен че изпълнява една от ролите, Клуни е режисьор и изпълнителен продуцент на филма.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.