Появиха се нови снимки от работния процес по Suicide Squad

Pinterest LinkedIn +

Многото говорене около Suicide Squad (Отряд самоубийци), най-новата фантастична лента за комикс героите на DC, се раздели в две посоки – противоречивите мнения на критиците и безспорната победа в боксофиса. След толкова много коментари е лесно да се забрави колко работа всъщност се изисква за направата на подобен мащабен проект.

Всичко на всичко няколко години усърдни разработки, 4-5 месеца снимки и 175 млн. долара бюджет. За сравнение: Captain America: Civil War (Първият отмъстител: Войната на героите) и Batman V Superman: Dawn of Justice (Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта) водят класацията с вложени по 250 млн., а за създаването на Watchmen (Пазителите) са били нужни около 130 млн.

Но всъщност едно е да виждаш около себе си просто цифри, а съвсем друго е да разбереш за какво са били похарчени те. За щастие, феновете имат възможността да видят част от мейкинга на Suicide Squad благодарение на Facebook страницата на MPC. Компанията е отговорна за визуалните ефекти във филма.


Сподели.